2016. június 29., szerda

Fényima


Így készült videó itt: FÉNYIMA VIDEÓ
Ezt az imát egy manikeizmusról szóló előadásban találtam jó pár évvel ezelőtt. A szívembe talált egyből, azóta ezt imádkozom azokban a csöndes pillanatokban, amit kiszakítok magamnak a nap pörgéséből. Főleg a zuhany alatt jó mondogatniJ Így hangzik:
Tisztíts meg engem Istenem.
Tisztítsd meg belsőmet, külsőmet.
Tisztítsd meg testem, lelkem, szellemem.
Növekedjenek bennem Fénymagok, hogy fáklyává lehessek.
Hadd legyek láng!
Hogy önmagamban mindent, és  magam körül is mindent
Fénnyé változtathassak át!
Legyen így most!
Megdöbbentő, hogy ez az ima nem könyörög, igaz? Mégis, alázat van benne, és miközben mondom, elönt az a paradox érzés, hogy az elmém kihez szól bennem…hogy van bennem egy folyamatosan figyelő, szavakkal nem szólaló, nem ítélő jelenlét, ami térdre kényszeríti a Tudatot.

Persze nem magamat akartam megfesteni ima közben, hanem az érzést, amit kelt bennem az ima. Amikor gyertyát gyújtok és szívemből elmondom ezt az imát, sokszor van olyan érzésem, mintha a testem óriásira nyúlna, plafontól a pincéig érek(pedig most épp az 5.emeleten lakunk)
Engem is meglepett a kép alakulása, a női alak agancsokat növesztett előttem, lábához kucorodott két oroszlán, a lángvirágok kinyíltak körülötte, nekem meg alkalmam nyílt elégetnem még néhány kósza, terhessé vált gondolatot a munka hevében.A Felemelkedés angyalát idéztem hozzá minden alkalommal.
Ha van kis időtök elidőzni a képen, remélem, bennetek is láng lobban és hamuvá ég pár gátló gondolat.
Köszönöm a Legfelsőbb Tudatosságnak, hogy bennem is van és hogy hozzá kapcsolódhatok ilyen csodás módon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése