2016. március 4., péntek

SzövetségÍgy készült videó:Az utolsó másfél év tanulságát látod ebben a képben. Igaznak hitt eszmék újra gondolása, helyettük egy kiegyenlített, igazabb kép kivetítése. Olyan mérleg, aminek mindkét serpenyőjébe egyenlő súlyt raktam. 
Szepes Mária néni dedikált nekem így egy könyvet sok évvel ezelőtt:
„…Kívánom, hogy a sokszor nehéz embertársain keresztül megértse, és szövetséget kössön saját magasabb Önmagával! ...”
Valóban, egy olyan konkrét emberi kapcsolódásomon keresztül szűrődött le bennem ez a kép, ami számomra szent, még ha nem is vérkapcsolat, egy barátság kapcsán. Itt találkoztam szembe azzal a hiányossággal, amit tapasztalattal és belátással be kellett foltozni RAJTAM. Minden, ami a személyiség fejlődésemből hiányzott, ott volt előttem: önbecsülés, anyagi teremtés, magamért való kiállás szükségszerűsége. Egy másik ember által felmutatott erények, és még ha nem is a legfinomabb módon, de mégis szükségszerűen rászorítva engem a belátásra, hogy itt az idő felnőni ezekhez az értékekhez is. Megértettem, és sok energiát tettem bele, hogy az eltolódott súlypontot újra az összekapcsolódó kezekre toljam, „amit össze kötöttek az angyalok”. Hála és köszönet érte ezerszer is.
Így, még ha ellentétes irányba is néznek a képen szereplő női alakok (más sorsfeladatok, más nézőpontok, más irányok a világban), mégis közös gyökérből táplálkoznak. Mindkét oldalon egyenlő súllyal láthatod az egymásnak LÁTSZÓLAG ellent mondó dolgokat; éjjelt és nappalt, sötétet és világosságot, az érzelmi oldalt és analizáló értelmet. Egymás mellett, vállukat összevetve hunyják le szemüket a világi (virági) dimenzióban, és Egy cél felé összpontosítják lényüket. Egy magasabb… a legmagasabb dimenziót megcélozva: a liliomban kinyíló, saját teremtő energiáját tudatosan árasztó, magára ébredt emberi létforma felé. A tudatalattiban hömpölygő fixációk, gondolatsémák, érzelmi beállítódások tudatossá emelése (a föld alatt hömpölygő vízfolyam halai) és a segítő erők (fehér ló, főnix madár) támogatása felé.
Vagy ha így tetszik: egy emberen belül az ellentmondásos szerepszemélyiségek közötti kiegyenlítődés, a hiányzó energiák bevonzását megcélzó kép ez. Rezegje be ezzel a tudatossággal a teret ott, ahol van. Legyen így most.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése