2012. június 8., péntek

SZER-elem, a 4 elem mágiájaEgy olyan régi ismerősöm kérte a következő szerelem képet, akinek volt szerencsém annak idején az esküvőjén nagyot mulatni. Azóta is boldog, termékeny:-) házasságban élnek egymással.
Annak érdekében, hogy valóban közvetítsem feléjük azt a meglepően hatalmas energiát, amit a kettőjük egysége hív életre, végeztem egy kis boszorkányos szertartást, hogy a papíromon valódi teremtés történjen. Elneveztem ezt a 4 elem festésének, ami természetesen merő mágia:-)
1. A vagyok állapota, kiüríteni az agyam: tudatosítom magamban, hogy fény vagyok, Mennyei Atyám és Föld Anyám metszéspontja. Ebből a tudatosságból hívom a térbe Ashmodelt, a szeretet angyalát, irányítsa ő minden mozdulatom. (angyalokkal kommunikálni szerintem nagyon cool, mindenkinek ajánlom, aki nem röstell segítséget kérni a munkájához)
2. A Tűz: gyertyát gyújtok abban a térben, ahol a kép készül. Tűz mellett kimondott szó sokszorosára fokozódik, így még jobban átérezhetem, mikor kimondom, legyen világosság, gyúljon fény a szívekben, akik ezt a képet megnézik.
3. Víz: a festékem oldószere a víz. Nagyon szeretem a vizes bázisú technikát, mert a víz a legjobban programozható anyag a világunkban. Elő a kristályomat, és már megy is a fincsi infó a vizes edényembe: harmónia és szeretet. Ezt a részt nagyon szeretem, mert a hegyikristályomat kissé hanyagolom mindennapjaim során. Így biztos a kezembe veszem.
4. Föld:  kifeszítek egy méretes papírt a táblámra. Ez a darabka föld, ahol a teremtésem létrejön, itt mutatkozik meg minden, mint ahogy a világunkban is a föld az, ami teret ad nekünk tapasztalni, látni, véghezvinni a dolgunkat. Ebben az elemben nyilvánul meg az összes többi: átveheti a tűz melegét, felissza a víz nedvességét, kiszárítja a levegő fuvallata. Itt kel ki a mag.(=információ)
5. Levegő: ez az az elem, ami közvetít. Két füstölőt gyújtottam a kezdetkor: egy zsálya füstölőt, ami a koncentrációmat segíti elő és egy Parijata füstölőt, ami megértőbbé és őszintévé tesz párkapcsolatainkban. A levegő én magam vagyok, vízöntő jegyben pislantgattam elsőnek a világra, ami levegő jegy. Érdekesnek tartom, hogy a becenevem Ria, ami visszafelé olvasva angolul levegőt jelent. (erre egy fantasztikus barátom hívta fel a figyelmemet, igazi rejtélyvadász az illető:-)
Az Ő fájuk egy már termőre fordult fa lett. Kettejük ölelkezéséből egy főnix repül fel, azt mesélve el nekem, hogy ez a kapcsolat bármilyen nehézségekkel áll is szemben, hamvaiból újra föltámad, halhatatlan és igaz. Már a kezdeti ráhangolódásnál éreztem egy erős szenvedély energiát, ami úgy van megszelídítve, hogy épít, sem mint rombol.(ráerősítettem egy pohárka borral) Hálás feladat volt a képet festeni, mondhatom. Kapcsolatuk ősi, mint a teremtés első pillanata. Hát nem olyan, mint az Éden kerti jelenet?
puszillak Benneteket.
ui: nagyon fontos, a kép nézésekor hallgassátok meg ezt a számot itt, klikk, had szóljon full hangerőn:
sokaknak ismerős, de hogy idézek egy különös jelentőségű nőcitől az életemben: úgy hallgassátok ezt a dalt, mint eddig még soha!

1 megjegyzés:

  1. Istenadta tehetseged ujra es ujra amulatba ejt! Mar egy jo ideje...
    E

    VálaszTörlés