2012. március 14., szerda

Tiszta Mágia! Boszorkányos elixír a szingliségre!Szerelem.
Igazi pár. Jóban, rosszban együtt. A legjobb barát és szerető egyben. A másik felünk.
Sokan álmodoznak erről az idilli képről. Fiatalok, világot látottak, tanultak, jól kereső,nyelveket beszélő csodálatos emberek. Épp csak magányosak. Egyedülállók. Szinglik.
Sokat gondolkodtam ezen a jelenségen, lévén, hogy nem egy, nem két ilyen ismerősöm és barátom van. Megvan minden bennük, ami csodálatossá és kívánatossá tesz egy embert a másik nem számára. Valami mégis hibádzik.

Ez a kép, amit itt láttok, azért készült, hogy valahogy gyógyítsuk ezt a sebet, amivel olyan sokan küzdenek. Egy jó barátom kért meg rá, hogy fessek neki Szerelemképet. Nos, beletettem minden, amit tudtam. Egy jó boszorkány belekotyvaszt mindent az elixírbe, ami gyógyítóan hat a fájó sebre. Itt vannak a hozzávalók:

1. Egy szerelemben szerencsés boldog boszorkány. (aki mellesleg fest)
Ez lennék én. Már a nevem is Bálint(február 14, ugye).Fantasztikus párkapcsolatokkal büszkélkedhetek eddig, egytől egyig csodálatos férfiakkal volt dolgom, aztán hozzá mentem ahhoz, akire ráillik a bejegyzésem első sora. Oh, és bizonyára anyai áldás van rajtam, aki legendásan boldog házasságban él édesapámmal.

2. 1db gyógyításra beprogramozott hegyi kristály.
A kristálygyógyászatot még évekkel ezelőtt tanultam egy mestertől, akinek többek között azt is köszönhetem, hogy megismertem a hegyikristály lenyűgöző gyógyító erejét. A fotón láthatjátok, ahogy a kristályom laza fürdőt vesz a vizes edényemben, miközben csak úgy ontja magából a gyógyító energiát. Ezzel a vízzel lett megfestve az egész kép.

3. 1db segítő angyal.
Esetünkben a Szeretet angyalát, Ashmodelt hívtam meg a festésem idejére és kértem, árassza el fényével minden mozdulatom. (ha erről többet szeretnél tudni, akkor katt ide: www.arkadiafenyei.hu)

4. Egy szippantásnyi rózsaszín illatfelhő.
Tökéletes az időzítés, az ablakomban pont most nyílt a játszint, fotó róla is, ahogy illatozik a képem mellett.

5.Jó zene.
Nem kellett sokat gondolkodni rajta, Love, actually, filmzene. ;), természetesen.

6.Egy jó forma.
A fa mellett döntöttem, gondoltam, nem árt zöldbe borítani leendő boldog párkapcsolatban élő barátom Életfáját.

7. Egy csipetnyi rózsaszín, egy adag zöld.
Természetes, hogy a szívcsakra színeit céloztam. Mert barátaim, a lényeg, hogy jussunk vissza a középpontba. Az pedig nem más, mint a szívcsakra. Szinglik esetében mindent el kell követni, hogy nyitogassuk óvatosan és különös gonddal ezt a titkos kis helyet a mellkasunk közepén. A színek erre kiválóan alkalmasak, boszorkány szavam adom rá.

Mindezeket jól összekutyultam, 3 napig főzögettem sűrű kavarások mellett.(a varangyos békát kihagytam a felsorolásból, elnézést, pedig attól ilyen szép zöldJ) Belezártam hát ebbe a képbe a legjobb jókívánságomat, hogy ha kiakasztja kedves jó barátom ezt a képet a falra otthon, onnan sugározza vissza rá jótékony hatását. A titok: addig, amíg azon van a figyelmetek kedves szingli barátaim, hogy NINCS párotok, addig a nemet teremtitek. Helyette: előre örülünk annak, amit szeretnénk. Erre való ez a kép.

Drága újdonsült Szerelemkép tulajdonos barátom, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!
(folyt köv. hamarosan: kerek Szerelemképek)

ui: ne feledjétek a mottót, a szeretet csak abban válik áldássá, aki megosztja azt!2 megjegyzés:

  1. Elementáris erejű ez a kép, nem bírok betelni vele. Csodálatos!
    Én is szeretnék egy ilyet! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönet! Most sok ilyen képen dolgozok, cél egy brutál erejű, elmét megállító energiabomba kiállítás:-)
    e-mail-re tudsz írni, ha valóban szeretnél egy ilyet;)

    VálaszTörlés